Gros Ventre Residence / Stephen Dynia Architects

first_img Year:  2012 KL&A ArchDaily Gros Ventre Residence / Stephen Dynia Architects “COPY” Structural Engineering: ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/371241/gros-ventre-residence-stephen-dynia-architects Clipboard 2012 Save this picture!Courtesy of Stephen Dynia Architects+ 15 Share Gros Ventre Residence / Stephen Dynia ArchitectsSave this projectSaveGros Ventre Residence / Stephen Dynia Architects Year:  United States Architects: Stephen Dynia Architects Year Completion year of this architecture project CopyAbout this officeStephen Dynia ArchitectsOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesJacksonHousesUnited StatesPublished on May 10, 2013Cite: “Gros Ventre Residence / Stephen Dynia Architects” 10 May 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – MetrisVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ EffectPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceBricksEndicottBrick Facade at the Bruce Nesbitt African American Cultural CenterBathroom FurnitureBradley Corporation USAToilet Partition CubiclesSkylightsLAMILUXGlass Skylight F100 CircularLightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt GardenRailing / BalustradesSolarluxBalcony Glazing – SL 60eUrban ShadingPunto DesignPublic Architecture in Residential ComplexDoorsLinvisibileLinvisibile Products in Palazzo VolpiChairshorgenglarusUpholstered Chair – diva 5-154Wall / Ceiling LightsHE WilliamsLED Downlight – 4DR RoundMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Photographs Photographs:  Courtesy of Stephen Dynia Architects “COPY” Client:PrivateM/E:CN EngineersCity:JacksonCountry:United StatesMore SpecsLess SpecsSave this picture!Courtesy of Stephen Dynia ArchitectsRecommended ProductsStonesCosentinoSurfaces – Dekton® Wild CollectionWoodBruagBalcony BalustradesArmchairsAndreu WorldCouvé – Lounge ChairText description provided by the architects. Nestled into a hillside, this low profile residence creates a contrast of spatial experiences. The house consists of two intersecting “bars”.   Save this picture!Courtesy of Stephen Dynia ArchitectsThe south and east side of the bars capture downhill views to the valley floor. On the northern uphill side, the house’s two wings form an intimate courtyard with a grove of aspen trees.   Save this picture!Courtesy of Stephen Dynia ArchitectsAt the entry, the geometry is skewed by an alignment with a prominent mountain peak viewline to the east.Save this picture!First Floor PlanProject gallerySee allShow lessNext Landmark 2013 CompetitionEventTwo Islands Wins Inaugural Flat Lot Competition in FlintArchitecture News Share CopyHouses•Jackson, United States ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/371241/gros-ventre-residence-stephen-dynia-architects Clipboard Projects Houseslast_img read more